Újabb 5 ütős kérdés Rólad, Neked

Posted on

forrás: pixabay.com

Legutóbbi cikkemben, az “5 kérdés, amit még nem tettél fel magadnak” című, kissé provokatív, elgondolkodtató anyagban igyekeztelek felrázni az unalmas és szokványos hétköznapokból. Ha akkor nem tetted fel magadnak azokat a fejlesztő kérdéseket, tedd meg most. Aztán jöhet a következő 5 :

Minden nap tanulunk, hol többet, hol kevesebbet. Van amikor észre sem vesszük, milyen szépen változik a világ, vagy pusztán mi magunk, a véleményünk, a hozzáállásunk, az értékrendünk, a választásink… Ehhez segítenek hozzá minket, ha olykor-olykor tudatosan is felteszünk magunknak pár keményebb kérdést. Ebben segítek most, második ilyen cikkemmel. (az elsőt itt találod a kérdésekkel együtt)

Ha csak odáig eljutsz, hogy perceket szánsz saját véleményedre, gondolataidra 1-1 ilyen kérdés kapcsán, már MA is LÉPTÉL előre a saját épülésedben.

Sok sikert! :-)

Újabb 5 ütős kérdés Neked

  1. Miért sírtál legutóbb, és változott valami azután?
  2. Kitől kértél segítséget 1 éve (fél éve, tegnap, legutóbb) és kitől kérnél holnap?
  3. Mit játszottál legutóbb, és mit szeretnél legközelebb? (Szoktál játszani?)
  4. Vállalod a döntésed következményét? (Érdekel, hogy mik a következmények?)
  5. Ha ma megtudod, hogy már csak 3 hónapig élhetsz, mit pakolnál rá a bakancslistádra?

(kép forrása: pixabay.com)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>