Szülinapos a Nőfejlesztő

Posted on

szulinapos_nofejlesztoEgyéves évfordulót ünneplek a Nőfejlesztőn. Úgy gondoltam rövid, tömör összefoglalást kaptok az elmúlt egy év történéseiről. Köszönöm, hogy velem vagytok itt!

Egyszer volt, hol nem volt… gondoltam magamban, hogy közösséget keresek, mi több építek egyet. Olyan közösséget, amely helyet ad minden útkereső nőnek, útmutató nőnek, sikerekkel és kételyekkel telt, de kíváncsi és nyitott nőnek. Ez lett a Nőfejlesztő blog.

Aztán elindítottam hétköznapi sikeres nőkkel készített interjúimat, miattatok és magam miatt: látni és érezni akartam, mitől érzi sikeresnek magát egyikőnk akár szakmájáról, akár életmódjáról, sportról, házasságról legyen szó. Gondoltam egymástól érdemes eltanulni, mitől leszünk mi nők kiegyensúlyozottabbak és sikeresek az életben.

Eközben lehetőséget kaptam egy másik blogra vendégszerzőként írni, ez lett a miNŐ vidék sorozat, ami az én életemről, vidéki lelkizős témákról szól. Ezúton is köszönöm a Hungarian Provence bloggerinájának, Krisztinának a lehetőséget és a szeretetet, támogatást! Az én életem sokatokat megindított, szerettétek az írásokat, így jelentem, jövő évben továbbírom a történetet, de már a saját honlapomon.

Nagy kedvencetek volt a Facebookon és a blogon is mindenféle önismereti és önfejlesztő teszt, kérdőív, így készítettem belőle egy gyűjtőcikket, amit azóta is folyamatosan bővítek, itt: http://nofejleszto.hu/tudasanyagok-tesztek/

A kezdéskor úgy gondoltam, hogy megkeresem a Nőfejlesztő közösségét, keménymagját a Facebookon is, így mára csaknem 900 fő követi és szól hozzá minden vidámabb és komolyabb közösségi megnyilvánulásomat.

Igazi közösségi élmény volt számomra az önbizalomépítő élő tréning veletek! Aztán hatalmas élmény volt ehhez kapcsolódva, hogy megszereztem a life-coaching és mediátor végzettséget a Dr. Kollár Coaching iskolában. Ezután már személyes tanácsadásra, skype-tanácsadásra is lehetőségetek van/volt velem a problémamegoldásokhoz.

Hírlevélben komolyabban, heteken át követhetitek miről mit gondolok. 12 alkalmas fejlesztő (elgondolkodtató) sorozatomban, vagy Heti Fejlesztő írásaimban ma már 300 ember otthonába jutottam el virtuálisan. Köszönöm nektek a bizalmat! Aki még csatlakozna és várja a leveleket, itt iratkozhat fel!

Májusban kikértem a véleményeteket, mert újítani akartam, kerestem valami pluszt, amivel közelebb jutok a célomhoz, a közösségépítéshez, az adáshoz, a Ti motiválásotokhoz. Több mint 40 ember kattintgatta végig a kérdőívet, aminek eredményét itt is láthatjátok: http://nofejleszto.hu/nofejleszto-kerdoiv-eredmeny-igy-tovabb/

És nem oly régen elindítottam online megoldáskereső klubomat, ami immár három hónapja tartja lázban a közösséget! Havonta van lehetőségetek kérdéseket feltenni és megoldási javaslatokkal élni mások örömére! http://nofejleszto.hu/megoldas-klub/

szülinapi torta nőfejelsztő

És a díjak, a visszajelzések, vagy mondjuk ki ÖNFÉNYEZÉS. :-)

  • Több blogger-társamtól megkaptam a Kedvenc blog-díjat, ami egyrészt meghatott, másrészt inspirált a továbbiakhoz!
  • A cafeblog.hu-n indított blogommal bekerültem a Nők Lapja Cafe VIP programjába, amihez a Ti kattintásaitok és az én témaválasztásaim is hozzájárultak. Íme a részletek: http://nofejleszto.hu/vip-tag-lettem-a-cafeblogon/
  • És kiemelt díjnak érzem azt a lankadatlan figyelmet és sok lájkot, amit kapok tőletek a facebookon, vagy a hírleveleimre válaszolva. KÖSZÖNÖM!

Röviden ennyi volt a 2014-es év az én nőfejlesztős életemben. Tartsatok velem jövőre is!

Abonyi Anita

 


2 thoughts on “Szülinapos a Nőfejlesztő

  1. Pingback: 12. rész miNŐ vidék | Nőfejlesztő

  2. Pingback: Szülinapi köszönöm tőletek és viszont | Nőfejlesztő

Comments are closed.