Szülinapi köszönöm tőletek és viszont – Nőfejlesztő

Posted on

koszonom_nIdén úgy döntöttem, nem összefoglaló cikkel emlékezem vissza a Nőfejlesztő 2015-ös évére, hanem játékra hívlak titeket. Hírlevél-olvasóimat kértem meg, hogy könyvjutalomért versengve, mondják el, ki miért szereti a Nőfejlesztőt.

A ti véleményetek a karácsonyi ajándékom is egyben. És ezzel inspiráltok tovább a munkában. ;-)

Köszönöm, hogy idén is olvastatok, vitatkoztatok, lájkoltatok, vagy csendben követtétek a témafelvetéseimet.

A Nőfejlesztő blogot, interjúkat, cikkeket, hírleveleket, facebook csoportot a közösségi értékek, ötletek és a női szerepek szépségeinek, problémáinak boncolgatása miatt ajánlom most azoknak is, akik fejlesztő társaságra vágynak.

A hírleveleseknek köszönet az aktivitásért és a jókívánságokért!

*

A Ti véleményetek a Nőfejlesztőről

ajandek“Azért szeretem a Nőfejlesztő blogot, mert hétköznapi, tanulságos, kézzel fogható dolgokról írsz és hasznos tanáccsal szolgálsz mindig, hogy a 21. században nőként ne lelkiismeret-furdalással, meghunyászkodva, hanem emelt fővel éljük az életünket, egyeztessük össze a női szerepeinket és alakítsunk ki boldog és tartalmas életet. Köszönöm neked ezúton is!”
Kata

 

hogomb“Annyira jó témáid vannak Anita, hogy öröm olvasni őket. Bevallom nem mindig érek rá mindent elolvasni, de nagyon nagyon kedvelem amivel foglalkozol. Hihetetlen jó kérdések merülnek fel nálad, amik szerintem mindenkinél felmerülnek akár napi szinten is az életében. ÉS IGEN is agyaljunk és tegyünk meg mindent azért, hogy jobban érezzük magunkat. Kihoztad a csigaházból a kényes dolgokat is. Beszéljünk róla. Szuper vagy!”
Csillus

 

hopihe“Szerintem mindenkinek vannak titkai, nekem is, és úgy gondolom, hogy sokszor jobb az elhallgatás a kapcsolatokban. A hallgatás még nem hazugság. Egyszer mindennek eljön a maga ideje, de nekem még várnom kell. Igaz és hasznos dolgokat írtál legutóbb is, és megint ráéreztél a hírlevélben arra, ami pont rólam (is) szól. Ez meglepett.. Köszi szépen!
Legtöbbször a könnyebb utat választjuk mi emberek, pedig lehet, a kockázat nagyobb nyereséget hozna…
Várom a következő leveleket is!”
Ildikó

 

hoember“Én most a korábbi válaszaidat szeretném megköszönni. Tudom, hogy talán türelmetlen vagyok. Nem változunk egyforma ritmusban és ezt el kell fogadnia mindenkinek.
Még egyszer nagyon köszönöm!!! Amikor olvastam a soraidat, megkönnyebbültem és a szívemben valami melegséget éreztem – és ez nagyon jól esett!
Sok sikert kívánok a további munkádhoz!”
Anita

 

korcsolya“Amikor megkaptam az első nőfejlesztő hírlevelet, nagyon szívhez szóló volt a köszöntésed.
Életem forduló pontján vagyok, keresem magam. Pont a napokban fogalmazódott meg hogy mindenki mással törődöm csak magammal nem. Nagyon tetszik, amikor konkrét gyakorlati ötleteket küldesz, például a reggeli magamra figyelés is ilyen volt. Beépítettem az életembe!
Hálásan köszönöm hogy vagy nekem!”
Gabi

*

Most én jövök:

Boldog Ünnepeket Nektek!

Abonyi Anita

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>