Sikersztori interjúk

VIP tag lettem a Cafelogon

A siker szubjektív.

Anyaként 3 gyerkőccel, idegen országban ambiciózus csajként, idehaza bloggerkedve, vagy szakmádban, sportban a helyed keresve mind-mind elismerésre vágyunk.

Tisztelettel adózom minden kedves Nőtársamnak, akik vállalják életüket és eredményeiket, legyen az kívülről nézve megmosolyogtató, szívszorító, hétköznapi, meghökkentő, vagy ámulatba ejtő.

A Nőfejlesztőn tanulunk egymástól és elfogadjuk női szerepeinket – ezért beszélgettem többetekkel.Mondello Palermo

Fogadjátok szeretettel inspirációként és motivációként hús-vér csajokkal készített interjúimat!

Elsőként Muhari Andrea mesélt szicíliai hétköznapjairól, operatőr-vágó és asszisztensi munkáiról, a női szerepekről, nehézségekről és sikerekről.

*

Az első és második Hungarian Provence babaKrisztina elsőként kezdett el a vidéki lakberendezésről blogolni idehaza. Számára a népszerű Hungarian Provence blog már nem az első önmegvalósítási forma.

 

 

 

*

kekszobahallosuj_csaklinaVeiszer Alinda rádiós, tévés, újságíró, szerkesztő és műsorvezető, kultúráért, az intelligens párbeszédekért harcba hívó, állandóan kíváncsi nő, akivel többek között a női szerepekről is beszélgettünk.

 

 

*

Boglárka pénzügyBoglárka és Björni menedzser, aki képzőművészi álmokkal indulva a svéd jóléti államban találta meg a szerelmet, a boldogságot és a karrierjének kiteljesedését. Tanulságosat beszélgettünk.

 

 

*

Leona és családjaLeona szürkehályoggal született, s 13 éves korában megvakult. Csupán fényeket érzékel, mégis olyan mértékben él teljes életet, ami sok látó felnőttnek is példaértékű lehet. 3 gyerkőce, férje és a háztartási teendők mellett saját vállalkozást tervez. S ahogyan ő mondja, szociológusként hivatása a társadalmi szemléletformálás. A sikerul.com bloggereként aktívan segít és bátorít mindenkit, aki rátalál. Íme az interjú: kattints!

 

*

A Magyar Paralimpiai Bizottság 2013 november végén díjazta az év legjobb sportolóit és sportvezetőit. Az év szövetségi kapitánya Schiller-Kertész Judit, a paraatlétika-válogatott szakvezetője lett. Judit ízig-vérig sport- és emberszerető. Feleség, anya, edző és lelki tréner. A kudarcot nagyon nehezen dolgozza fel. Vallja, hogy az edzés előtt a lelket kell rendbe tenni. Judit élete és véleménye a sérült sportolók esélyeiről itt olvasható!
*

Boglárka fotójaA “Hús-vér sikersztorik” rovatom eheti vendége Riczuné Soltész Boglárka, amatőr fotós. Belső tüze és kirobbanó aktivitása vezette a kohászat, a szobrászat, majd a fotózás és festészet felé. Egyik kedvenc sora Billy Idol-tól teljesen Rá vall: “Ha a saját világod nem hagy álmodni, keress olyat, ahol tudsz.” Az interjút itt olvashatod!

 

 

*

Rácz Judit, a közösségépítőJudit összegez. Tanulságokkal teli élete minden esetben a fejlődésről és a női szerepek alakulásáról szól. Anya, volt feleség és igazi önfejlesztő nő.  Szerinte a kríziseket tanulással lehet feloldani. Idegenvezetőként és a vidékfejlesztés közösségszervezőjeként sikeres és közkedvelt egyéniség. Jelenleg is a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezet vezetője.
Példaértékű élete a vele együtt dolgozó fiatalabb korosztály mellett, sok válaszút előtt álló nő számára is izgalmas megoldásokat kínál. Nagyon kíváncsi voltam, mi a titka. Az interjú itt olvasható!

 

*

nőfejlesztő pilótakekszKét lány gondolt egyet, válásaik után összefogtak és létrehozták a “mangó élményt”. Jól kisütötték ezt, immár 7 éve.  Induláskor fél évet jósoltak nekik. Ők mégis bebizonyították, hogy nőként éttermet vezetni, nem pusztán lehetséges, hanem tuti siker: minőségi életmód, gyönyörűséges körítéssel.

Zalaegerszegen a város öt legjobb étterme között bizonyít a Mangó Étterem és vezetője Dorisz és Viki. Íme a történet!

 

*

Örökbefogadás akcióTündi önkéntesként és aktív egyesületi alelnökként maga is tevékenyen részt vesz az állatvédelemben és az állattartó emberek felelős informálásában. Előadásokon beszél az állattartás terápiás hatásáról, és nem rejti véka alá véleményét az állatvédelemmel kapcsolatos háttértudatlanságról sem. Anya, feleség és tudatosan állatpárti ember. Pozitív kisugárzása az interjún keresztül is elért hozzánk. Kattints az interjúért ide!

 

*

Gyógytornász KataIsmerek egy deréktól lebénult lányt, aki nem akarta feladni, és hitte, hogy felállhat a székéből. Ma már áll és sétál. Nagy út áll mögötte és Kata, aki gyógytornászként valóban nem ismer lehetetlent! Senkiről nem mond le, pusztán azért, mert a tankönyv szerint már nincs remény. Az állandóan aktív és munkamániás gyógytornászról itt olvashatjátok lebilincselő történetünket. Kattints!

 

*

Csak a Puffin bloggere, JuditKedvenc és első követendő gasztrobloggerem, “Puffin” Judit állt végre kötélnek, hogy meséljen a gasztroság kezdeteiről és a kicsiből giganépszerűvé válás folyamatáról. Judit szerény, vicces és eredeti, amellett, hogy 18 ezer ember követi őt a facebookon, s sütögeti egyszerű és nagyszerű receptjeit. Én speciel neki köszönhetem, hogy a konyhába tévedtem, s ott ragadtam. Szórakoztató történet következik, itt!

*

Váczi Éva dedikálja könyvét

 

Éva egy igazi sikeres nő, aki saját hajánál fogva rántotta ki magát a depresszió legmélyebb bugyraiból. Nem egyszer próbálkozott, segítséget is kért, de valójában csak magára számíthatott a hosszú út során. Ma vállalkozóként azt csinálja, amire a lelke és agya sarkallta mindig: ír és példát mutat. Szerinte az ember mindig képes a megújulásra. Ha neked is szükséged van biztatásra, olvasd el a rövid interjút és akár Éva inspiráló könyvét! Kattints ide!

** *

Új sztorik kezdődtek:

Fejős Éva és kutyájaFejős Éva női könyvek sikerszerzője. Nemrég jelent meg legújabb regénye, de közben már írja a következő könyvét is. Engem a nő is érdekelt a történetei mögött. Mesélt kudarchoz fűződő egészséges viszonyáról, sikereiről, múltjáról, a változtatás nehézségeiről és a hivatása szeretetéről.
Az interjút itt olvashatod: Kattints!

 

 

 

 

*

Gálné Dignisz ÉvaGálné Dignisz Éva, az Év Bortermelője lett 2013-ban. Elsőként a hölgyek közül nyerhette el ezt az elismerést. De engem a férfias szakma mellett Éva nőiessége érdekelt.

Beszélgettünk sikerekről és motivációról, s arról, miként szerettek bele gyermekei is a bor és szőlő világába.

 

*

Szalghári Éva, nőfejlesztő, sikeres nő, online marketingSzalghári Éva több betegségén keresztül tanulta meg, milyen sorsfordító maga az élet. Állatorvos szeretett volna lenni, mégis mára sikeres online marketing szakember lett. Férfias szakmát talált, de saját véleménye szerint ebben a körben elismerik az eredményeket és a teljesítményt. Aki itt nem naprakész, az nem létezik. Beszéltünk feladatokról, terhekről, álmokról és kudarckezelésről, és persze örömöt és motivációt adó hobbikról, önfejlesztésről.

 

*

Makra Zsuzsanna, pr, nőfejlesztő, sikeres nőMakra Zsuzsanna állami erdőgazdaságnál PR vezető. Gyermekkora óta életvidám bohóc és önfejlesztő, tanulásra nyitott, mosolygós életművész, aki szabadidejében „születési rendellenességként” táncol, kommunikál és vidít fel mindenkit a társaságában, mert az életet ajándékként éli meg. Feladatairól, életszeretetének hatalmáról, hullámvölgyekről és a Makrazsu-féle megoldásokról beszélgettünk.

 

*

Dányi Andi, coach, nőfejlesztő, sikeres nő

 

Dányi Andi hosszú utat tett meg önmegismeréséig. 8 év PR-munkát az indiai Egység Egyeteme követte, majd kirajzolódott a saját módszertan, a keleti és nyugati segítő eszközök ötvözéséből. Ma már nagy lendülettel, hittel és belső egyensúllyal igyekszik másoknak is utat mutatni. Íme az interjú:

 

 

 

*

Judit, nagymamabolt, nőfejlesztő, sikeres nőJudit igazi felfedező. Olyan kockázatvállaló nő, aki hátrányos helyzetből jutott a csúcsra, igazi társakra lelt és csapatot épített, s vitán felül övé Budapest legminőségibb és legotthonosabb csemegeboltja, „A nagymama házi boltja”. Életvidám, örök keljfeljancsi, akinek nem csak az üzleti élethez van remek érzéke, hanem a „minőségi” emberekhez is. Igazán motiváló, őszinte interjú született vele.

*

Tóth Krisztina, sikeres nő, nőfejlesztőTóth Krisztina középiskolában szobrász, egyetemen tanári diplomát szerzett. Korunk legismertebb és legelismertebb írójaként is számon tartják. Díjai között szerepel műfordításaiért a Zoltán Attila-díj, kisgyereknek szóló verseskötete, a Londoni mackó az Év Könyve elismerést zsebelte be, és elnyerte a Szépírók Díját, a Márai-díjat, 2009-ben pedig az addigi költői, írói és műfordítói munkásságát a Magyar Köztársaság Babérkoszorújával ismerték el. Mi élete fordulópontjairól, az írás személyes jelentőségéről és az összefogás erejéről beszélgettünk.

 

 

 

*

press_szo_interju_velem20150514Interjú készült velem is! :-)

A Press-szó újságírója beszélgetett velem magánéleti változásokról, krízishelyzetekről, párkapcsolati problémák feloldásáról és persze a Nőfejlesztő lényegéről. Íme: http://nofejleszto.cafeblog.hu/2015/05/14/interju-keszult-velem-a-nofejlesztovel

*

Zsuzsi Boltja képMuszka Zsuzsit a facebookon találtam meg. Magyar termékeket és saját készítésű magyaros ételeket, házi süteményeket árul az angliai brightoni albérletéből. Hogyan lesz egy gyógyszerész, dísznövénykertész, vendéglátós magyar nőből, sikeres és optimista, angol kisvállalkozó? Erről is beszélgettünk itt!

 

*

20151014_105337Gyöngyvér gyermekklinikán dolgozik mint pszichológus, közben doktori iskolát végez és családterapeutának tanul. „Szeretem a férjem” című blogjával a mindennapi pszichológiát terjeszti közérthetően anyukák, feleségek, nők felé. Párkapcsolati témákat, baba-mama kérdéseket, vállalkozó anyukák önmegvalósítását írja le egy szakember szemszögéből. Engem elsősorban a szakmája, a pszichológia gyakorlati oldala érdekelt, miközben megismertem női szerepekről, blogolásról vallott nézeteit is. Itt olvashatod!


4 thoughts on “Sikersztori interjúk

  1. Pingback: Judit a parasportolók lelkét is edzi | Nőfejlesztő

  2. Pingback: A fotózás terápia | Nőfejlesztő

  3. Pingback: Szülinapos a Nőfejlesztő | Nőfejlesztő

  4. Pingback: Szülinapi köszönöm tőletek és viszont – Nőfejlesztő | Nőfejlesztő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>