Rólam

Kedves Sorstárs!

nőfejlesztő, tréner, kommunikációs tanácsadó

Abonyi Anita vagyok, nőfejlesztő, mediátor, coach és kommunikációs tanácsadó.

Életem a média, a hírszerkesztés és az emberismeret körül zajlik másfél évtizede. Voltam vezető, kicsi és nagyobb, voltam sikeres és kevésbé motivált, munkamániás és bizonytalan útkereső. Amire büszke vagyok, és amilyen fejlesztő, csapatépítő tevékenységben volt kollégáim és barátaim is büszkék rám rövid, szakmai prezimben végignézhető itt, kattints, ha érdekel!

Egyetlen dolog biztosan nem változott az utóbbi években: hit a képességeimben, hit a női sikersztorikban és az új iránti vágy motiváló erejében!

Ebben a közösségben gyakorlatban hasznosítható eszközöket kaphatsz tőlem a mindennapok félelmeinek leküzdéséhez, önbizalmad fejlesztéséhez, képességeid csiszolásához. Jelentkezz ingyenes tanácsadó hírlevélcsomagomra, ami gyakorlati megoldásokat ad kezedbe a Te épülésedhez!

Pályakezdő, munkába visszatérő kismama, vállalkozást és csapatot vezénylő amazon vagy? Ha fejlődésed bármely pillanatában segítségre van szükséged a továbblépésre, itt a helyed építő közösségünkben!

Minden lépéssel az önbecsülésedet erősíted és a vágyott sikereidet közelíted meg, ehhez kaphatsz tőlem kézzel fogható és gyors segítségcsomagot, akár kiscsoportos tréningjeimen szeretnél kibontakozni, vagy azonnal az egyéni tanácsadást választod.

Mediációra és életvezetési tanácsadásra (ontológiai coaching) is jelentkezhetsz Kecskeméten és Budapesten, illetve skype-on és e-mailen online tanácsadási lehetőség is rendelkezésedre áll: http://nofejleszto.hu/kapcsolat/

oklevelem, meciáció, coaching

tanácsadó végzettségem oklevele (mediátor, coaching)

Hogyan segítek?

A téma soha nem elvont és misztikus: nálam tények, feladatok és eredmények vannak. Azonban egy komoly feltételt is szabok: Azokkal a Nőkkel foglalkozom, akik valóban fejlődésre vágynak! Nálam nincs kibúvó, nincs “nem hiszem” és “dehát”! Mindenki egy képességekkel teli váza, amit fel kell tölteni az önismeret és önbizalom segítségével ahhoz, hogy elhiggye, majd megmutassa és kivirágoztassa a tartalmát.
Lehetőségek MINDIG vannak és mindezek mögött erőt ad a bizalom, amihez Te és Én is kellünk.
Azt kérded, van-e reménytelen helyzet? Létezik olyan, aki nem képes megtanulni valamit? Van, amihez Te úgysem értesz?
Kételyek mindig lesznek, de válaszok is, amit MINDENKI megtalálhat, most egy kis segítséggel, később könnyedén a saját intuícióid alapján!

Velem:
1. Tanulsz: Ismeretet adok át és háttértudnivalót abból a sokrétű kommunikációs, önfejlesztő és motivációs ismeretanyagból, amit saját szakmai tapasztalatom alapján és értékes szociálpszichológusok elméleti munkásságából állítottam össze.
2. Fejlődsz: Megismered valódi képességeidet, tisztába kerülsz valós énképeddel, kibontod megbénult “szárnyaidat” és új távlatokat találsz magánéletben és karrieredben. Gyakorlati feladatokon keresztül segítek Neked megismerni önmagad, kinyitni a szemeidet. Elgondolkodtató kérdések és válaszok segítségével együtt törjük át a gátakat, elemezve jelenlegi helyzetedet és lehetőségeidet.
3. Megvalósítasz: Kitisztul a kép előtted: kiválasztod az első feladatokat és céljaidat, majd elindulsz előre! Motiváló feladatok várnak Rád, amelyekben kibonthatod valódi vágyaidat és elindulhatsz céljaid megvalósítása felé

A komplex nőfejlesztő eszközeim:

- Önbizalmat építünk,
- félelmeket küzdünk le,
- hatékony kommunikációs technikákat ismersz meg,
- mindennapi motivációt tanulhatsz,
- és relaxálva kikapcsolódsz.

Még mindig hihetetlenül hangzik?

Nos, semmit sem adnak ingyen a boltban, sem az iskolában. Életünk során fizetünk az időnkkel, a szakmai bukásokkal, a kételyeinkből fakadó késlekedésekkel, nem sorolom… Fiatalabbak pedig már nem leszünk, DE sokkal hatékonyabb és sikeresebb Nők igen! Én ebben hiszek!
Nálam az ösztönzés belső motiváló erőmből fakad, amit nap mint nap táplálok tudatos életmóddal, baráti csevejjel, sporttal és érdekes olvasnivalókkal. Hiszem, hogy egymástól tanulni a leghasznosabb dolog az életben. Saját tapasztalataimat ezért osztom meg ingyenes hírlevélcsomagjaimban és blogomon, ahol visszakérdezhetsz, vitatkozhatsz, útmutatót és erőt adhatsz Nekem és másoknak. Ez nem egy szekta, vagy egy titkos társaság. Nincsenek hatalmas titkok és rejtélyek: évtizedes tudományos tapasztalatok és ismeretek vannak, amiken szeretném, ha Te is elgondolkodnál, s csak azután mondasz igent, vagy nemet. Az is a Te józan döntésed!

Ez egy szabad és inspiráló közösség, aminek nem kell, hogy mindenki tagja legyen. Csak azokat a Nőket szeretném ösztönözni saját képességeik kibontására, akadályaik leküzdésére, akik a bizalmi támogatás részeseivé akarnak válni. Tedd fel magadnak a kérdést és olvass engem, tanulj Velem, és szólj hozzá a témákhoz!

Felkészültél? :-)

Itt megismerheted fejlesztő szakmai múltamat: