“Pózolj levendulával!” fotópályázat

Posted on

levendula_montazsHa szeretitek a levendulát, akkor itt a helyetek! Nem csak szép emlék lehet az a bizonyos fotó, amit most díjazunk is. Küldd be és nyerj!

Harmadik alkalommal csábítalak fotózásra Titeket, melynek címe Pózolj levendulával!

Tavaly megígértem, hogy hagyományt szeretnék teremteni ezzel a pályázattal, így remélem idén sok-sok új, de ugyanakkor számos ismerős arc köszön majd vissza a képekről. 2013-ban 148 db fotót érkezett.

Idén ügyeltünk arra is, hogy a beküldési határidőbe beleessen a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontja (2014. jún. 16-22.), hiszen tavaly rengetegen pózoltak a tihanyi levendulamezőkön. Valamint beleesik még a Hőgyészi Levendulaszüret (2014. jún. 28.) és a Levendulahetek Pannonhalmán (2014. jún. 27-től) is. E kettő helyről szintén számos fotó érkezett, de volt pózolás köztereken, és saját kertben.

A díjak kiosztása sajnos sosem könnyű feladat. Ebben egy öttagú zsűri fogja meghozni a döntést. A díjak természetesen mind-mind stílusosak és (majdnem) csupa levendulásak, melyet támogatóim ajánlottak fel. Újdonság még a FŐDÍJ, melyben minden beküldő részt vesz automatikusan, a külföldi kategória is.

Akkor nincs más hátra, mint hogy kinézzétek a helyet, fotót készíttetni és elküldeni nekünk. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy a szép arcotok és a mosolyotok feltétlenül látszódjon a képen! Mi már nagyon kíváncsik vagyunk.

Nyereményekről és egyéb fontos infóról itt olvashattok:
http://hungarianprovence.blogspot.hu/2014/05/pozolj-levendulaval-fotopalyazat.html

Beck Krisztina
a Hungarian Provence blog írója, a Pózolj levendulával! esemény megalkotója

(Interjú Krisztinával a Nőfejlesztőn itt, kattints!)

levendulaplakat

Tudnivalók:

- A pályázat időtartama: 2014. június 2 –30.

- Eredményhirdetés: 2014. július 7-10.

- E-mail cím: pozoljlevendulaval@gmail.com tárgy: levendulával pózolok

- Mindenki visszaigazolást kap emailben.

- Az e-mailbe feltétlenül írjátok bele teljes neveteket, a fotó helyszínét, dátumát (év, hónap) és csatoljátok hozzá az 1 db fotót (JPEG formátum). Igen, egyetlen egy elég. Továbbá írjátok meg, hogy melyik kategóriában pályáztok.

- A FÉNYKÉP CSAK EZ ÉVI LEHET (2014-es).

- A FÉNYKÉP NE tartalmazzon szűrőket, photoshopot meg ilyesmiket.

- A díjakat a felajánlók postázzák (csak magyar lakcímre, kivéve a külföldi kategóriánál) majd, és/vagy személyesen is átvehetőek lesznek előzetes megbeszélés alapján.

- A kép elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy azt felhasználhassuk, a Pózolj levendulával kampány során, média célra.

- Érdemes csatlakozni a PÓZOLJ LEVENDULÁVAL Facebook oldalához, (ha még nem tettétek meg) mert ott napról-napra nyomon követhetitek a pályázatot és az azzal kapcsolatos híreket, továbbá levendulás érdekességeket találhattok. www.facebook.com/pozoljlevendulaval

Kérdés, kérés, észrevétel esetén itt érhettek el: pozoljlevendulaval@gmail.com tárgy: kérdés.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>