Örökbe fogadtam Fiot

Posted on

Fio örökbefogadása BOSNem kérkedés, nem sznobizmus, hanem önzetlenség. A segítség mindig visszaszáll arra, aki bevállalja. Hát eljött végre az az idő, amikor már távol élő kedvenceimen is elkezdhettem (valóban) segíteni. Kis támogatás, hatalmas hála és öröm sokunknak. Próbáld ki Te is kicsiben és nagyban!

Akik ismernek, tudják, hogy hatalmas kedvenceim az orangutánok. A rácsok, vagy üvegfalak mögött látható példányokon legszívesebben csak sírnék, így az állatkert számomra nem alternatíva. Persze, ahogyan az ember újabb és újabb földeket igáz le pusztán az üzletet szem előtt tartva, lehet, hogy nem marad más hely és mód az orangutánoknak sem…

Szerencsére vannak olyan nemzetközi segítséggel is megáldott programok, amik segítik az élőhelyükön fenntartani ezeket a gyönyörű, emberi fajokat. Ilyen szervezet az egész világot behálózó BOS (The Borneo Orangutan Survival Foundation), akiket én is felkerestem az interneten és megtaláltam a megfelelő formáját annak, hogy segítsem az ő munkájukat: fák telepítését, orangutánok megmentését és többlépcsős rehabilitációs programjuk működését.

Az adoptálás mellett pólók, sapkák vásárlásával, vagy egyéb adomány-összeg felajánlásával lehet kicsit megtámogatni az indonéz élőhelyeken működtetett programot.

A segítség kihat a segítőre, ez már az orvostudomány által bizonyított és ismert tény!

A sikerkönyvek is mind említik: valaki csak akkor lehet igazán sikeres, sőt gazdag ember, ha támogat, felajánl, segít és ösztönöz – mindenki a maga módján és ízlése szerint. Én eldöntöttem már sikeres ember vagyok és leszek a magam életében, szakmájában, hivatásában. Ehhez azonban nem csupán embertársaim segítése, hanem más fontos élőlények támogatása is hozzátartozik. (egy korábbi fejlesztő cikkemben foglalkoztam már az önző és önzetlen témával, itt!)

Minden jót Fio!

Fio és én


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>