Nőfejlesztő kérdőív eredmény: Így tovább!

Posted on

együtt könnyebbNemrégiben közzétettem hírlevél-olvasóim és a facebook közösségem számára a Nőfejlesztő kérdőívet, melyre szép számmal érkezett vélemény és ötlet, dicséret és javaslat, jóindulatú kritika is. Köszönöm Nektek a segítséget! Most megosztom az eredményt és a várható változásokat is veletek.

Máris jelzem, hogy nem csupán egy alkalommal voltam kíváncsi a véleményetekre, így bárki veheti még a bátorságot és visszajelezhet itt a kérdőíven Nekem: http://bit.ly/1ivTzA5

De most jöjjenek az eredmények és tanulságok:

A kérdőívet kitöltők szinte egységesen a hosszabb, saját fejlesztő cikkeimet, és a rövid, facebookon megosztott bölcsességeket kedvelik leginkább a Nőfejlesztőn. (picit ellentmondásos, de a helyszíneket tekintve érthető is)

A témákat tekintve a 3 dobogós, amit legtöbben olvastok és kerestek itt, a párkapcsolati kérdések, a készségfejlesztő tanácsok és legfőképpen a problémamegoldási technikák.

Kiderült rólatok, hogy napi szinten használjátok az internetet, fele-fele arányban otthon és a munkahelyen is, s a legtöbbetek tagja a Nőfejlesztő facebook közösségének is. (https://www.facebook.com/nofejleszto )

A hírleveleim annyira népszerűek a kitöltők között, hogy szeretnék, ha a tartalmas szövegek minden héten eljutnának hozzájuk.

Érdeklődtök a kommunikációs önbizalomépítő és a motivációs tréningjeim iránt, de az is egyértelművé vált, hogy téma függően inkább a személyes tanácsadást és nem a csoportos tréninget preferáljátok.

Kérdeztelek titeket a Mediáció nevű közvetítő, segítő tanácsadás-formáról is, amiről kiderült, hogy fele-fele arányban hallottatok, vagy nem hallottatok már.

Tanulságként számomra összegezhető,

  • hogy rengeteg jó témaötletet írtatok, amiből mindenképp szemezgetni fogok a jövőben.
  • Örültem, hogy kiderült, mennyire igénylitek az interaktivitást, akár a zárt internetes közösségi közvetlen kommunikációt, akár a személyes találkozási lehetőségeket.
  • Máris jelezném felétek, hogy tematizálni fogom a számomra is fontos 5 fő témakörömet, amit könnyebben el fogtok így érni a jövőben, s célzottan találtok meg majd a Nőfejlesztő honlapon.
  • Külön menüben olvashattok majd a Mediációról és annak hasznos módszereiről.
  • S a személyes találkozásokra és tanácsadásokra is hamarosan lehetőségetek nyílik. (skype-on országosan is rendelkezésre állok az érdeklődőknek)

Továbbra is várom aktív részvételeteket a Nőfejlesztő közösségében, akár facebookon, akár e-mailen az info@nofejleszto.hu címen, akár a honlapon a cikkeket követő kommentár formájában!

Segítsük egymást egy szebb és erősebb világ felé, éljük meg együtt a nehézségeket és a sikereket egyaránt!

Szeretettel,

Abonyi Anita


One thought on “Nőfejlesztő kérdőív eredmény: Így tovább!

  1. Pingback: Szülinapos a Nőfejlesztő | Nőfejlesztő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>