Mikor sikeres és eredményes egy nő?

Posted on

öröm, siker, sikeres nőkJó játék, ha gondolkodsz néha teljesen egyszerű fogalmakról, mint például siker, eredmény, öröm, bánat, félelem és motiváció. Első a válasz talán egyszerű, másodikra már kevésbé. Ha elmélyülsz kicsit, és hagysz időt magadnak gondolkodni és összeszedni életed fontos sikereit, eredményeit, Te is harmonikus életet (napokat, heteket) élhetsz! Körkérdéses játékomban arra válaszoltak a nők, hogy számukra mit jelenthet a siker. Te mit válaszolnál erre?

Kreatív, sportos, női szerepes, munkás és emberi kapcsolatokkal teli remek válaszok érkeztek. Tedd hozzá te is a tiédet, vagy tanulj mások véleményéből és ötleteiből!

Részlet az összes véleményből:

“Biztos sokan elítélnek majd emiatt, de nálunk nagyon fontos volt, hogy a háztartást és a családot szinte teljesen egymagamra vállaljam, és én ezt büszkén el is fogadtam. Nálunk otthon, a szüleim is ezt a mintát követték, nekem ez teljesen normális. A nő helye igenis a konyhában és a gyerek mellett van, a férfi pedig teremtse meg mindannyiunk életéhez az anyagiakat. Nem is nevezném sikernek, vagy sikerélménynek, hanem szerencsésnek érzem magam, amiért azt folytatom, ami számomra fontos értékrend a családi életben.”

“Nekem az jut erről eszembe, hogy a sikereket akkor értem el és éltem meg leginkább, amikor valami újba fogtam, vagy amikor változtattam. Leléptem a munkahelyemről, új barátom lett, vagy éppen egyedül voltam szingliként. Igen, én az új szitukban éltem meg a legtöbb sikert, mert a váltásokat mindig igyekeztem örömként megélni. A siker ösztönző érzés.”

A többi érdekes válaszért kattints ide!

(fotó forrása: pixaybay.com)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>