Leszbikus, meleg

Posted on

meleg, leszbikusMilyen az, amikor valaki MÁS, mint a többiek? Miben más és mennyiben más, ha valaki a szexuális életét azonos nemű társával tudja elképzelni? Érdemes felvállalni, vagy a kor, a társadalom, a kultúra inkább gátja, mint elfogadója a másságnak? Gondolkodj, mielőtt vádaskodsz és okoskodsz!

A téma egyáltalán nem újkeletű, mégis alig merünk csupán szőrmentén beszélni a meleg-témáról. Igyekeztem nem túl sarkítva végigjárni pár szempontot, mielőtt magam is véleményt és határozott elképzeléseket fogalmaznék meg arról, mi is lenne elfogadott és elfogadható manapság többségi társadalmi szemszögből. Hogy sikerül-e valami újat is mondanom, vagy beindítanom mások fantáziáját a témában, azt döntse el mindenki maga!

Én már attól boldog lennék, – habár nem az én boldogságom itt a mérvadó! – ha előbb gondolkodnánk, használnánk emberi nagyságunk bizonyos képességeit, s csak aztán mondanánk véleményt, s utasítanánk el egyes viselkedésformákat, vagy a másság különféle fajtáit.

Ím a cikk, kattints!

A cikk elérhető a másik blogomon is: http://nofejleszto.cafeblog.hu/2014/03/30/massagban-elni/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>