Az egészséges lelkű Nőkért

Posted on

önismeret, önbizalom, fejlődés, önfejlesztés, tréning, gyakorlatok, képességekÚgy indult, hogy hatással voltam az emberekre… Kommunikációs és válságmenedzsment munkáim közben megtaláltam a saját utamat és a saját technikámat arra, hogy önmagukban védtelen, önbizalomhiányos és kétségbeesett nőknek készítsek útmutatókat, tartsak csoportos tréningeket, s egyéni önfejlesztő kurzusokat.

Mert sokan vagyunk bajban

A blognak és az internetnek hála, közösen sokkal többre juthatunk, mint holmi lelki szemetesláda közösség: megbeszélhetjük, mitől változhat a sikertelenség, a hitetlenség, a bizalmatlanság, a düh, a fájdalom mind valami igazán építő, önfejlesztő jósággá, bölcsességgé, békévé és magabiztossággá, amikből aztán örök életedben táplálkozhatsz.

Engem Chérie Carter-Scott vezetett el az élet 10 fontos szabályának megismerésén keresztül ahhoz az eszköztárhoz, amivel ma már más Nőkön segíthetek.
Ezért indítottam ezt a blogot és közösséget, s bízom benne, hogy egészséges lelkű, sikeres Nők gyűlnek itt körém.

Tarts velem, ha lelkileg edzett, magabiztos nő szeretnél lenni!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>