Jön jön jön! Könyvben is megjelenik a Nőfejlesztő Alapozás

Posted on

Nőfejlesztő AlapozásKedves Érdeklődők! Öröm a szívemnek, és lelkesítő, hogy többen is visszajeleztétek, mennyire hasznosnak és inspirálónak érzitek az írásaimat. És még nem is használjátok a Nőfejlesztő Alapozás gyakorlati fejlesztő anyagomat! :-) Az Alapozás már számítógépen használható formátumokban elérhető, erről részleteket itt olvashattok. De tudom, hogy milyen isteni a nyomtatott könyv illata!
Sokan kértétek, hogy legyen lehetőség ebben a formában is hozzájutni a teljes tudásanyaghoz. Legyen!

Mivel többen írtatok amiatt, hogy nem szeretnétek feltétlenül számítógéphez kötve fejlesztő anyagot bújni, beláttam, hogy igazatok van! Köszönöm a véleményeket!

A nyomdai költségek és időátfutás miatt egyelőre nem tudok pontos árral és megjelenési időponttal szolgálni, de hírlevelemben és a Nőfejlesztő facebook oldalán mindenképpen értesítelek Titeket arról, hogy hol tart a folyamat.

Köszönöm, hogy ilyen erős és összetartó közösség épült ki Veletek!

Merjetek továbbra is véleményt írni, kérdezni, vagy új ötletet adni a blogom vagy a facebookos oldalam témáihoz! Az info@nofejleszto.hu címem is nyitott számotokra!

S még egy friss infó: hamarosan mediációs tanácsadásra is lesz lehetőség nálam!

Szép napot!

Abonyi Anita, nőfejlesztő és kommunikációs tanácsadó


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>