Ismét játszhattok fejlesztő könyvért – a játék lezárult

Posted on

ccselet10szÚgy alakult, hogy a tavalyi játék túl jól sült el. :-) És egyébként is megígértem, ha aktívak vagytok a Nőfejlesztő facebook oldalán, megérdemeltek egy újabb játékot. Íme a játékszabályok: A nyertes Mosonyi Teréz lett! Gratulálok!

Január 24-ig mindenki játszhat, aki tagja valamilyen módon a Nőfejlesztő közösségének. Ha hírlevél-olvasóm, akkor azért, ha a facebookon tag, akkor azért. A feladat egyszerű:

1. A hírleveleseimnek kiküldöm a kérdést és a játékfelhívást. Várom válaszlevélben a kérdésre adott megjegyzéseiteket. S máris benne vagytok a kalapban!

2. A facebook követőimnek, ha már like-olták az oldalt, nincs más dolguk, mint az ott található játékfelhívásos kép alatt megválaszolni a kérdést, majd megosztani ugyanazt a képet. Pofon egyszerű, nem?

Sorsolás január 24-én, délután 17 órakor.

A nyertest még aznap kihirdetem a facebookon és hamarosan megkapja a nyereményét, Dr. Chérie Carter-Scott: “Ha az élet egy játék – íme a szabályok” című letehetetlen fejlesztő könyvét.

Sok sikert!

*

A sorsolás megtörtént: a nyertes Mosonyi Teréz lett! Gratulálok!!!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>