Interjú készült velem, a Nőfejlesztővel

Posted on

press-szó interjú nőfejlesztőA Press-szó újságírója beszélgetett velem magánéleti változásokról, krízishelyzetekről, párkapcsolati problémák feloldásáról és persze a Nőfejlesztő lényegéről. Íme az interjú:

(részlet az interjúból)

„Hozzám azok jönnek, akiknek elegük van az elakadt lemezjátszóból”

Abonyi Anita nőfejlesztő szerint az élet sava-borsa mi magunk vagyunk – csak időben rá kell jönni!

Mi a Nőfejlesztő-oldal célja?

Egyszerű a cél. Nő vagyok, ezért elsősorban hölgytársaimnak szeretnék hétköznapi, női hősöket bemutatni. Ezzel a gondolattal indítottam el a Nőfejlesztő-oldalt, ahol a legkedveltebb sorozatom a hétköznapi, sikeresnő-interjúk. Mesélt itt már olaszországi tapasztalatairól egy operatőr lány, rettenthetetlen gyógytornász, vak szociológus és kortárs író, depresszióból kikecmergett vállalkozónő, sőt a paralimpikonokat képviselő szövetségi kapitány is. Remek emberek egytől egyig.

Felvállalták és elmondták, miért jó nőnek lenni, hogyan találják meg belső önmagukat, mi lendíti át őket a nehézségeken, mitől válnak hétköznapi hősökké. Elképesztően inspiráló ilyen embereket keresni, találni és már csak beszélgetni is velük. De még jobb, ha közvetíthetem a tudásukat, tapasztalatukat másoknak. Ha egyéb eredményem nincs is ezzel az oldallal, minthogy a hírlevélolvasóim, vagy a Facebook-követőim továbbajánlják az okos mondatokat és közben új remény ébred bennük a folytatásra, már elégedett vagyok.

A teljes interjúért kattints ide: http://www.press-szo.com/hozzam-azok-jonnek-akiknek-eleguk-van-az-elakadt-lemezjatszobol/


One thought on “Interjú készült velem, a Nőfejlesztővel

  1. Pingback: Szülinapi köszönöm tőletek és viszont – Nőfejlesztő | Nőfejlesztő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>