Aki sikeres, annak hatalma van

Posted on

egyensúlySzerinted mitől sikeres valaki? És mikor mondjuk, hogy ennek az embernek hatalma van?

Nincs messze a két téma egymástól, nem is véletlenül hoztam fel most. A siker alapja, ha tisztában vagy önmagaddal, értékeiddel, képességeiddel, céljaid vannak és mindehhez (elsőként ÖNMAGADHOZ) pozitívan állsz hozzá. Rendületlen és pozitív attitűddel érhetsz el bármit, amit csak el tudsz képzelni magadnak az életben. S ha elértél önismereted haladó szintjére, akkor már hatalmad van. Hatalmad a tested, a lelked és szabadon meghozott döntéseid, életed felett.

Ezt a belső hatalmat tudod elérni – többek között az én segítségemmel – és kontrollálni, ha megnyitod magad és őszintén szembenézel a valós lényeddel. Már írtam róla korábban, az önfejlesztés hosszú és zökkenőkkel teli folyamat. Nem a boldogsághoz vezet, hanem ahhoz a hihetetlen szabadságtudathoz és belső hatalomhoz, amivel hegyeket leszel képes megmozdítani, és mások által, a környezetből kapott folyamatos negatívumokat lepergetni magadról, figyelmen kívül hagyni.

Azt tanulhatod meg önbecsülésed és éned fejlesztésekor, hogy miként legyen hatalmad a saját életed felett.

A hatalomnak persze a másra, a másokra vetített formája az ismertebb, de az a forma hosszú távon egészségre és lelkiállapotra káros folyamat. A belső hatalom elérése azonban hatalmas sikerforrás.
Csak gondolj bele és erősítsd magad: A te döntésed, a te hited, a te bizalmad, a te személyiséged, a te képességeid mind elvezethetnek a nagyobb ház, a jobb autó, a több nyaralás, a nyugodtabb napi rutin kialakulásához. Ehhez megvan benned a hatalom csírája, amit azonban szinte minden külső tényező rombol és visszanyom. Mert SENKINEK nem érdeke, hogy erős és kifejlett egyéniséggel a saját utadat járd. SENKINEK. Csak neked magadnak! Senki más nem hihet benned igazán, ha te magadban nem hiszel eléggé. Senki nem fog harcolni a saját vágyaidért, csak te magad.

Segítséget is kaphatsz, ha kérsz: én a bátorítást tartom részemről a legokosabb és leghatékonyabb segítségnek. Magam is ezt adom, ha hozzám fordulsz.

Nos, Te melyik úton indulsz tovább?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>